OM

Guangdong Yuhuaxing Construction Machinery Tillverkning Co, Ltd, som inrättades i mars 1997, är ett privat företag specialiserat på FoU, designa, tillverkning, försäljning och leasing av entreprenadmaskiner. Huvudkontoret ligger i Machong staden Dongguan, är det rådet enhet dekoration och Aerial Work Machinery Branch of China Engineering Machinery Industry Association och en medlem av Guangdong Standardization Association, huvudsakligen producerar byggmästare hissa, mast klättring arbetsplattform, superdeck lastning plattform, tillfälligt upphängd plattform, byggnad underhållsenhet etc. Med produktförsäljning och leasing som den grundläggande marknadsstrategin har företaget effektivt byggt "Yuhuaxing" och gett stadigt kassaflöde. Å ena sidan skjuter det den självständigt utvecklade byggmästaren hissa, mastklättring arbetsplattform, superdäck lastplattform, suspenderad plattform och andra standardiseringsprodukter till Tyskland, Sverige, Australien, Malaysia, Singapore, Indien, etc.; å andra sidan expanderar det energiskt leasing verksamhet byggmästare hissa, superdeck lastning plattform, suspenderad plattform och andra produkter. Hittills har vi etablerat leasing filialer i Guangzhou, Peking, Shanghai och etc. Förutom, enligt de olika krav som kunder, utvecklar vårt företag aktivt design, produktion, försäljning och andra affärer med att bygga underhållssystem, stål aluminium slutare och andra icke-standard byggnadsmaskiner och metalldelar. Högkvalitativ teknisk ledningsgrupp och förstklassig utrustning för produktion och detektion lägger en bra grund för företagets stadiga utveckling. Dess teknik och ledning personal, inklusive många ledande ingenjörer, har högskoleexamen eller högre, och kvalificerad arbetskraft har mestadels yrkesexamen eller högre. Företaget har också över 200 allmän och speciell produktionsutrustning och över 300 mätinstrument för detektion. Företaget klarade certifieringen av ISO9001 Quality Management System 2002, vilket ger tillförlitlig garanti för ledningssystemet och produktkvaliteten. Vår Yuhuaxing oro krav på modern stad konstruktion och strävar efter att tillhandahålla produkter med avancerad teknik och rationellt pris, möblera god teknisk support och före och efter försäljning service för kunder. Vi hoppas kunna skapa vacker framtid med kunderna.

visa mer

PRESSRUM

Vad är skillnaden mellan enstaka och dubbla burar i porslinsbyggare hejsa

Som vi alla vet, Kina byggmästare har gett stor bekvämlighet till byggbranschen på grund av sina egna fördelar som bekväm installation, bred användning och små fotavtryck.

2021-09-03 visa mer

Materialhäftstillverkarna lär dig hur man använder porslinsmaterialhiss på ett säkert sätt

Kinslinsmaterialhissen ska vara en dubbelfunktionshiss. och installationen och demonteringen ska utföras av ett professionellt team som har fått det certifikat för demontering som utfärdats av konstruktionen. Förvaltningsmyndighet. och drift och drift av de kvalificerade yrkesverksamma.

2021-09-10 visa mer

Installationssteg och försiktighetsåtgärder för skräddarsydd materialhiss

Förberedelser för installation av kundanpassad materialhiss: 1. Försiktigt sammanställa en särskild byggplan för installation och konstruktion av lasthiss, och tillhandahålla tekniska säkerhetsinstruktioner till installatören,

2021-09-10 visa mer

Försiktighetsåtgärder för god pris och kvalitetsmaterialhiss

Den goda pris- och kvalitetsmaterialhissen måste vara avsedd för ett särskilt plan med certifikat. känna till utrustningens tekniska prestanda och kunna behärska lyftningsförfarandena, och bär skyddsutrustning när du arbetar.

2021-09-09 visa mer

Huvuddrag i materialhissprodukter

Denna typ av materialhiss har mindre krav på materialets typer och egenskaper.

2021-09-09 visa mer

Hur man använder Bästa byggmästare hissar säkert

De flesta vet inte vikten av att bygga lyftar med en balanserad och stabil plattform. En standard bästa byggmästare hiss är lite svag och lätt att falla över och bryta ner i alla områden runt husetVara dig för billiga modeller med metallram konstruktion

2021-09-08 visa mer

Vilka är säkerhetsinspektionsstandarderna för konstruktionshiss?

konstruktionshissen kallas också bygghissar. Generellt,det hänvisar till ett transportfordon som vertikalt transporterar fotgängare eller byggmaterial på byggarbetsplatser. Det totala antalet bygghissar i världen överstiger 8 miljoner, vilket är den mest använda vertikala transport av människor och varor i den samtida byggbranschen.

2020-12-03 visa mer

Hur ska företag välja Bästa byggmästare hissar

De flesta företag väljer de bästa byggmästarna hissar eftersom de har mest erfarenhet och vet hur man arbetar med professionella leverantörer och andra tillverkare.

2021-09-08 visa mer

visa mer