О компанији

Гуангдонг Yухуаxинг Цонструцтион Мацхинерy Мануфацтуре Цо., Лтд., основан у марту 1997. Са седиштем у мачонг граду Донггуан, то је одборничка јединица декорације и машине за рад из ваздуха Кинеског удружења инжењерске машинске индустрије и члан удружења за стандардизацију Гуангдонга, углавном производи грађевински хоист, платформу за пењање по јарболу, платформу за утовар супердецк-а, привремено суспендовану платформу, јединицу за одржавање зграда итд. Узимајући продају производа и лизинг као основну тржишну стратегију, компанија је ефективно изградила "Јухуаxинг" и обезбедила сталан новчани ток. Са једне стране гура независно развијени градитељски хоист, радну платформу за пењање по јарболу, платформу за учитавање супердецка, суспендовану платформу и друге производе за стандардизацију у Немачку, Шведску, Аустралију, Малезију, Сингапур, Индију итд.; Са друге стране, енергично проширује лизинг бизнис градитеља хоист, супердек платформу за утовар, суспендовану платформу и друге производе. До сада смо успоставили лизинг огранке у Гуангџоуу, Пекингу, Шангају и сл. Осим тога, према различитим захтевима купаца, наша компанија активно развија пројектовање, производњу, продају и друго пословање система одржавања зграда, челичног алуминијумског затварача и других ненаменских грађевинских машина и металних делова. Висококвалитетни тим за технолошко управљање и првоодлоћна опрема за производњу и детекцију постављају добре темеље за стабилан развој компаније. Особље за технологију и менаџмент, укључујући многе старије инжењере, има факултетску диплому или више, а квалификовани радници углавном имају диплому стручне школе или више. Компанија такође има преко 200 општих и специјалних производних опрема и преко 300 мерних инструмената за откривање. Компанија је прошла сертификацију ISO9001 система менаџмента квалитетом 2002. Наши Yухуаxинг забринути захтеви савремене градске градње и настојимо да обезбедимо производе са напредном технологијом и рационалном ценом, опремимо добру техничку подршку и услугу пре и после продаје за купце. Надамо се да ћемо створити лепу будућност са муштеријама.

Погледај још

и вести

Koja je razlika izmeðu jednog i dvostrukog kaveza u Kina graditelji

Kao što svi znamo, kineski graditelji su donijeli veliku pogodnost građevinskoj industriji zbog vlastitih prednosti kao što je zgodna instalacija, Široka upotreba i mali otisak stopala.


Proizvođači materijala uče vas kako sigurno upravljati kineskom materijalu

Porculanski materijal mora biti dvostruki lift, i njegovu ugradnju i razstavljanje mora provoditi profesionalni tim koji je dobio potvrdu o kvalifikaciji za razbavljanje koji je izdao konstrukcija administrativni odjel, i rad i rad kvalificiranih stručnjaka.


Koraci i mjere opreza za prilagođene dizajne materijala

Priprema za ugradnju prilagođenog materijala: 1. Pažljivo sastaviti poseban plan građevine za ugradnju i izgradnju teretnog dizala, i dostavljanje tehničkih uputa u vezi sa sigurnošću instalatora;


Dobra cijena i kvalitetne materijale mjere opreza instalacije

Dobra cijena i kvalitetni materijal mora biti posvećena namijenjenoj ravnini, s certifikatom, biti upoznat s tehničkim učinkom opreme, biti u mogućnosti savladati operativne postupke dizala, i nositi zaštitnu opremu prilikom rada.


Glavne značajke proizvoda za dizanje materijala

Ovaj tip dizala materijala ima manje zahtjeve o vrstima i karakteristikama materijala.


Kako koristiti Najbolji graditelji sigurno podignuti

Većina ljudi ne zna koliko je važno graditi dizalice s uravnoteženom i stabilnom platformom. Standardna najbolja građevinara je malo slaba i lako padati i slomiti u bilo kojem području oko kuće. modeli s metalnim okvirom konstrukcije


Који су стандарди безбедносне инспекције за грађевински хоист?

грађевински лифтови називају се и грађевински лифтови. Генерално се односи на транспортно возило које вертикално превози пешаке или грађевински материјал на градилиштима. Укупан број грађевинских лифтова у свету премашује осам милиона, што је најиспрометнији вертикални транспорт људи и робе у савременој грађевинској индустрији.


Kako tvrtke trebaju birati Najbolji graditelji

Većina tvrtki biraju najbolje građevinare zato što imaju najviše iskustva i znaju kako raditi s profesionalnim dobavljačima i drugim proizvođačima.


Погледај још