DESPRE

Guangdong Yuhuaxing Utilaje de constructii Manufacture Co, Ltd., înființată în martie 1997, este o întreprindere privată specializată în Cercetare și Dezvoltare, proiectarea, fabricarea, vânzarea și leasing de mașini de construcții. Cu sediul în orașul Machong din Dongguan, este unitatea de consiliu a Decorației și a Mașinilor de Lucru Aerian Filiala China Inginerie Machinery Industry Association și un membru al Asociației de Standardizare Guangdong, în principal producătoare de ridicare constructor, platforma de lucru catarg alpinism, platforma de încărcare superdeck, platforma suspendată temporară, unitatea de întreținere a clădirii etc. Luând vânzarea de produse și leasing ca strategia de piață de bază, compania a construit în mod eficient "Yuhuaxing" și a furnizat fluxul de numerar constant. Pe de o parte, împinge ridicarea constructorului dezvoltat independent, platforma de lucru de alpinism catarg, platforma de încărcare superdeck, platforma suspendată și alte produse de standardizare în Germania, Suedia, Australia, Malaezia, Singapore, India, etc. pe de altă parte, extinde energetic activitatea de leasing de ridicare constructor, platforma de încărcare superdeck, platforma suspendată și alte produse. Până în prezent, am stabilit sucursale de leasing în Guangzhou, Beijing, Shanghai și etc În plus, în funcție de cerințele diferite ale clienților, compania noastră dezvoltă în mod activ proiectarea, producția, vânzarea și alte afaceri de sistem de întreținere a clădirilor, obloane din aluminiu oțel și alte mașini de construcții non-standard și piese metalice. Echipa de management tehnologic de înaltă calitate și echipamentele de producție și detectare de primă clasă pun o bază bună pentru dezvoltarea constantă a companiei. Tehnologia sa și personalul de management, inclusiv mulți ingineri seniori, au grad colegiu sau mai sus, și lucrătorii calificați cea mai mare parte au grad de școală profesională sau mai sus. Compania dispune, de asemenea, de peste 200 de echipamente de producție generale și speciale și peste 300 de instrumente de măsurare pentru detectare. Compania a trecut de certificarea sistemului de management al calității ISO9001 în 2002, oferind o garanție fiabilă pentru sistemul de management și calitatea produselor. Yuhuaxing noastre se referă la cerințele de construcție a orașului moderne și să depună eforturi pentru a oferi produse cu tehnologie avansată și preț rațional, furnizarea de suport tehnic bun și pre și post-vânzare de servicii pentru clienți. Sperăm să creăm un viitor frumos cu clienții.

Vezi mai mult

INFORMARE

Care este diferența dintre cuști single și duble în construcții chineze ridicat

După cum ştim cu toţii, constructorii chinezi au adus o mare confort pentru industria construcţiilor în virtutea propriilor avantaje, cum ar fi instalarea convenabilă, utilizare largă și amprentă mică.

2021-09-03 Vezi mai mult

Producătorii de ridicare a materialelor vă învață cum să funcționează materiale de ridicare din China în condiții de siguranță

Ridicatorul de materiale din China ar trebui să fie un lift cu dublă destinație, şi instalarea şi demontarea acestuia trebuie să fie efectuate de o echipă profesională care a obţinut certificatul de calificare de demontare eliberat de construcţie departamentul administrativ; și funcționarea și funcționarea profesioniștilor calificați.

2021-09-10 Vezi mai mult

Pași de instalare și precauții pentru ridicarea materialelor personalizate

Preparate pentru instalarea materialelor personalizate: 1. Întocmite cu atenţie un plan special de construcţie pentru instalarea şi construcţia transportului de mărfuri, și furnizează instalatorului instrucțiuni tehnice de siguranță;

2021-09-10 Vezi mai mult

Preț bun și de calitate material ridicat măsuri de precauție instalație

Preţul bun şi materialele de calitate trebuie să fie dedicate unui plan dedicat, cu un certificat, să fie familiarizat cu performanța tehnică a echipamentului, să poată controla procedurile de operare a ridicatului; şi să poarte echipamente de protecţie atunci când lucraţi.

2021-09-09 Vezi mai mult

Principalele caracteristici ale produselor de ridicare a materialelor

Acest tip de ridicare de materiale are mai puține cerințe privind tipurile și caracteristicile materialelor.

2021-09-09 Vezi mai mult

Cum să utilizați Cele mai bune constructori ridica în condiții de siguranță

Majoritatea oamenilor nu știu importanța de a construi ridicate cu o platformă echilibrată și stabilă. Un standard cel mai bun constructori ridicat este un pic slab și ușor de a cădea peste și de a rupe în orice zonă din jurul casei modele cu structura metalică

2021-09-08 Vezi mai mult

Care sunt standardele de inspecție a siguranței pentru ridicarea construcțiilor?

ridicare de construcție sunt, de asemenea, numite lifturi de construcție. În general, se referă la un vehicul de transport care transportă pe verticală pietoni sau materiale de construcții pe șantiere. Numărul total de ascensoare de construcții din lume depășește 8 milioane, ceea ce este cel mai utilizat transport vertical de persoane și mărfuri în industria construcțiilor contemporane.

2020-12-03 Vezi mai mult

Cum ar trebui companiile să aleagă cei mai buni constructori ridică

Majoritatea companiilor aleg cele mai bune constructori ridica deoarece au cea mai mare experiență și știu cum să lucreze cu furnizori profesioniști și alți producători.

2021-09-08 Vezi mai mult

Vezi mai mult