OVER

Guangdong Yuhuaxing Construction Machinery Manufacture Co., Ltd., opgericht in maart 1997, is een particuliere onderneming gespecialiseerd in R&D, het ontwerpen, produceren, verkopen en leasen van bouwmachines. Het hoofdkantoor is gevestigd in machong stad dongguan, het is de raad eenheid van decoratie en luchtwerkmachines Tak van China Engineering Machinery Industry Association en een lid van Guangdong Standardization Association, voornamelijk produceren bouwer takel, mast klimmen werkplatform, superdeck laadplatform, tijdelijke geschorst platform, gebouw onderhoud eenheid enz. Het bedrijf neemt de verkoop en leasing van producten als basismarktstrategie en heeft effectief "Yuhuaxing" gebouwd en een constante cashflow geleverd. Aan de ene kant duwt het de onafhankelijk ontwikkelde bouwer hijstoestel, mastklimplatform, superdeck laadplatform, opgeschort platform en andere standaardisatieproducten naar Duitsland, Zweden, Australië, Maleisië, Singapore, India, enz.; aan de andere kant breidt het energiek de leasingactiviteiten van bouwertoestel, superdeck laadplatform, zwevend platform en andere producten uit. Tot nu toe hebben we leasingvestigingen gevestigd in Guangzhou, Beijing, Shanghai en etc. Bovendien, volgens de verschillende eisen van klanten, ons bedrijf actief ontwikkelt ontwerp, productie, verkoop en andere activiteiten van de bouw onderhoud systeem, staal aluminium bekisting en andere niet-standaard bouwmachines en metalen onderdelen. Hoogwaardig technologisch managementteam en eersteklas productie- en detectieapparatuur leggen een goede basis voor de gestage ontwikkeling van het bedrijf. De technologie en het management personeel, met inbegrip van veel senior ingenieurs, hebben hbo-diploma of hoger, en geschoolde werknemers hebben meestal een beroepsschool graad of hoger. Het bedrijf heeft ook meer dan 200 algemene en speciale productie-apparatuur en meer dan 300 meetinstrumenten voor detectie. Het bedrijf heeft in 2002 de certificering van het ISO9001 Quality Management System gehaald, wat een betrouwbare garantie biedt voor het managementsysteem en de productkwaliteit. Onze Yuhuaxing betreft eisen van de moderne stad bouw en streven ernaar om producten te voorzien van geavanceerde technologie en rationele prijs, leveren goede technische ondersteuning en pre en after-sales service voor klanten. We hopen een mooie toekomst te creëren met klanten.

Bekijk meer

NIEUWS

Wat is het verschil tussen enkele en dubbele kooien in china bouwers takel

Zoals we allemaal weten, heeft China bouwers takel veel gemak gebracht in de bouwsector op grond van zijn eigen voordelen, zoals handige installatie, breed gebruik en kleine voetafdruk.

2021-09-03 Bekijk meer

De fabrikanten van materiaaltakel leren je hoe je china materiaal veilig kunt hijsen

De China-materiaaltakel moet een lift voor twee doeleinden zijn en de installatie en demontage moet worden uitgevoerd door een professioneel team dat het kwalificatiecertificaat voor demontage heeft verkregen dat is afgegeven door de administratieve afdeling van de constructie, en de werking en werking van de gekwalificeerde professionals.

2021-09-10 Bekijk meer

Installatiestappen en voorzorgsmaatregelen voor op maat gemaakte materiaaltakel

Voorbereidingen voor het installeren van op maat gemaakte materiaaltakel: 1. stel zorgvuldig een speciaal bouwplan samen voor de installatie en constructie van de ladingtakel en geef technische veiligheidsinstructies aan de installateur;

2021-09-10 Bekijk meer

Goede prijs en kwaliteit materiaal hijs installatie voorzorgsmaatregelen

De goede prijs en kwaliteit van het materiaal moet worden gewijd aan een speciaal vliegtuig, met een certificaat, vertrouwd zijn met de technische prestaties van de apparatuur, in staat zijn om de bedieningsprocedures van de takel te beheersen en beschermende uitrusting te dragen tijdens het werken.

2021-09-09 Bekijk meer

Belangrijkste kenmerken van materiaal takelproducten

Dit type materiaaltakel heeft minder eisen aan de soorten en kenmerken van materialen.

2021-09-09 Bekijk meer

Hoe te gebruiken Beste bouwers takel veilig

De meeste mensen weten niet hoe belangrijk het is om takels te bouwen met een uitgebalanceerd en stabiel platform. Een standaard beste bouwers takel is een beetje zwak en gemakkelijk om te vallen en af te breken in elk gebied rond het huis Pas op voor goedkope modellen met metalen frameconstructie

2021-09-08 Bekijk meer

Wat zijn de veiligheidsnormen voor de bouwhekel?

bouw takel worden ook wel bouw liften. Over het algemeen verwijst het naar een transportvoertuig dat voetgangers of bouwmaterialen verticaal vervoert op bouwplaatsen. Het totale aantal bouwliften in de wereld overschrijdt 8 miljoen, dat is het meest gebruikte verticale vervoer van mensen en goederen in de eigentijdse bouwnijverheid.

2020-12-03 Bekijk meer

Hoe moeten bedrijven kiezen Beste bouwers hijsen

De meeste bedrijven kiezen voor de beste bouwers hijsen omdat ze de meeste ervaring hebben en weten hoe ze moeten werken met professionele leveranciers en andere fabrikanten.

2021-09-08 Bekijk meer

Bekijk meer