TENTANG KAMI

Guangdong Yuhuaxing Construction Machinery Manufacture Co., Ltd., ditubuhkan pada Mac 1997, adalah sebuah perusahaan swasta yang mengkhusus dalam R&D, mereka bentuk, pembuatan, penjualan dan pemajakan jentera pembinaan. Beribu pejabat di bandar Machong dongguan, ia adalah unit majlis Hiasan dan Jentera Kerja Udara Cawangan Persatuan Industri Jentera Kejuruteraan China dan ahli Persatuan Piawaian Guangdong, terutamanya menghasilkan hoist pembina, platform kerja pendakian mast, platform memuatkan superdeck, platform digantung sementara, unit penyelenggaraan bangunan dan sebagainya. Mengambil penjualan produk dan pajakan sebagai strategi pasaran asas, syarikat telah membina "Yuhuaxing" dengan berkesan dan menyediakan aliran tunai yang mantap. Dalam satu tangan, ia menolak hoist pembina yang dibangunkan secara bebas, platform kerja memanjat mast, platform memuatkan superdeck, platform yang digantung dan produk penyeragaman lain ke Jerman, Sweden, Australia, Malaysia, Singapura, India, dan lain-lain; sebaliknya, ia secara bertenet memperluaskan perniagaan pajakan hoist pembina, platform memuatkan superdeck, platform yang digantung dan produk lain. Sehingga kini, kami telah menubuhkan cawangan pajakan di Guangzhou, Beijing, Shanghai dan lain-lain. Selain itu, mengikut keperluan pelanggan yang berbeza, syarikat kami secara aktif membangunkan reka bentuk, pengeluaran, penjualan dan perniagaan lain sistem penyelenggaraan bangunan, pengatupan aluminium keluli dan lain-lain jentera bangunan dan bahagian logam yang tidak standard. Pasukan pengurusan teknologi berkualiti tinggi dan peralatan pengeluaran dan pengesanan kadar pertama meletakkan asas yang baik untuk pembangunan syarikat yang mantap. Kakitangan teknologi dan pengurusannya, termasuk ramai jurutera kanan, mempunyai ijazah kolej atau ke atas, dan pekerja mahir kebanyakannya mempunyai ijazah sekolah vokasional atau ke atas. Syarikat ini juga mempunyai lebih daripada 200 peralatan pengeluaran umum dan khas dan lebih daripada 300 instrumen pengukuran untuk pengesanan. Syarikat telah meluluskan pensijilan Sistem Pengurusan Kualiti ISO9001 pada tahun 2002, menyediakan jaminan yang boleh dipercayai untuk sistem pengurusan dan kualiti produk. Keperluan kebimbangan Yuhuaxing kami pembinaan bandar moden dan berusaha untuk menyediakan produk dengan teknologi canggih dan harga yang rasional, memberikan sokongan teknikal yang baik dan perkhidmatan pra dan selepas jualan untuk pelanggan. Kami berharap dapat mewujudkan masa depan yang indah dengan pelanggan.

melihat lebih banyak

BERITA

Apakah perbezaan antara sangkar tunggal dan berganda di china builders hoist

Seperti yang kita semua tahu, China builders hoist telah membawa kemudahan yang besar kepada industri pembinaan berdasarkan kelebihan tersendiri seperti pemasangan yang mudah, penggunaan yang luas dan jejak kecil.


Pengeluar pesawat angkat bahan mengajar anda bagaimana untuk mengendalikan pesawat angkat bahan china dengan selamat

Pengangkat bahan china harus menjadi lif dwi-tujuan, dan pemasangannya dan pembongkaran mesti dilakukan oleh pasukan profesional yang telah memperoleh sijil kelayakan pembongkaran yang dikeluarkan oleh jabatan pentadbiran pembinaan, dan operasi dan operasi profesional yang berkelayakan.


Langkah-langkah pemasangan dan langkah berjaga-jaga untuk pesawat angkat bahan tersuai

Persediaan untuk memasang pesawat angkat bahan tersuai: 1. Berhati-hati menyusun pelan pembinaan khas untuk pemasangan dan pembinaan pesawat angkat kargo, dan menyediakan arahan teknikal keselamatan kepada pemasang;


Harga yang baik dan langkah berjaga-jaga pemasangan bahan berkualiti

Harga yang baik dan angkat bahan berkualiti mesti didedikasikan untuk pesawat khusus, dengan sijil, biasa dengan prestasi teknikal peralatan, dapat menguasai prosedur operasi angkat, dan pakai peralatan perlindungan semasa bekerja.


Ciri-ciri utama produk pesawat angkat bahan

Jenis pesawat angkat bahan ini mempunyai keperluan kurang jenis dan ciri-ciri bahan.


Cara menggunakan pengangkat pembina terbaik dengan selamat

Kebanyakan orang tidak tahu kepentingan bangunan hoists dengan platform yang seimbang dan stabil. Pengangkat pembina terbaik standard agak lemah dan mudah jatuh dan pecah di mana-mana kawasan di sekitar houseBeware model murah dengan pembinaan bingkai logam


Apakah piawaian pemeriksaan keselamatan untuk hoist pembinaan?

hoist pembinaan juga dipanggil lif pembinaan. Secara amnya, ia merujuk kepada kenderaan pengangkutan yang secara menegak mengangkut pejalan kaki atau bahan binaan di tapak pembinaan. Jumlah lif pembinaan di dunia melebihi 8 juta, yang merupakan pengangkutan menegak yang paling banyak digunakan orang dan barangan dalam industri pembinaan kontemporari.


Bagaimana syarikat-syarikat perlu memilih pesawat angkat pembina terbaik

Kebanyakan syarikat memilih pesawat angkat pembina terbaik kerana mereka mempunyai pengalaman yang paling dan tahu bagaimana untuk bekerja dengan pembekal profesional dan pengeluar lain.


melihat lebih banyak