за нас

Гуангдонг Јухуаксинг Производство на градежни машини, Ltd, основано во март 1997 година, е приватно претпријатие специјализирано за R & amp; D, дизајнирање, производство, продажба и изнајмување градежни машини. Со седиште во градот Донгуан во Мачонг, тоа е единица на Советот на филијала за машини за украсување и воздушна работа на Здружението на индустрија за индустрија на машини во Кина и е член на здружението за стандардизација на Гуангдонг, главно произведувајќи дигалка за градежништво, работна платформа за искачување на јарбол, платформа за вчитување на сурдак, привремена суспендирана платформа , единица за одржување на згради итн. Земајќи ја продажбата и изнајмувањето на производите како основна стратегија на пазарот, компанијата има ефикасно изградено „Yuhuaxing“ и обезбедува стабилен проток на готовина. Од една страна, ја турка независно развиената градежна дигалка, работна платформа за искачување на јарбол, платформа за утовар на сурдак, суспендирана платформа и други производи за стандардизација кон Германија, Шведска, Австралија, Малезија, Сингапур, Индија итн .; од друга страна, енергично го проширува бизнисот со лизинг на дигалка за градежници, платформа за товарење на супер врата, суспендирана платформа и други производи. До сега, воспоставивме филијали за лизинг во Гуангжу, Пекинг, Шангај и сл. Покрај тоа, според различните побарувања на клиентите, нашата компанија активно развива дизајн, производство, продажба и други деловни активности за одржување на згради, челичен алуминиумски бленда и други не -стандардна градежна машинерија и метални делови. Висококвалитетен тим за управување со технологија и опрема од прво ниво за производство и откривање создаваат добра основа за постојан развој на компанијата. Неговата технологија и персонал за управување, вклучително и многу високи инженери, имаат завршено високо образование, а квалификуваните работници претежно имаат диплома за стручно училиште или погоре. Компанијата располага и со над 200 општа и специјална опрема за производство и над 300 мерни инструменти за откривање. Компанијата го донесе сертифицирањето на системот за управување со квалитет ISO9001 во 2002 година, обезбедувајќи сигурна гаранција за системот за управување и квалитетот на производот. Нашите барања за Yuhuaxing се однесуваат на модерната градска градба и се трудат да обезбедат производи со напредна технологија и рационална цена, да обезбедат добра техничка поддршка и услуга пред и по-продажба за клиентите. Се надеваме дека ќе создадеме убава иднина со клиентите.

Гледај Повеќе

Вести

Која е разликата помеѓу еден и двојните кафези во градителите на кина.

Како што сите знаеме, кинеските градежници донесе голема удобност за градежната индустрија поради своите предности, како што е погодно инсталација. широка употреба и мали стапки.


Производителите за материјални подигање на материјали те научуваат како безбедно да управуваш со кина материјал

Кина материјалот треба да биде двоумен лифт. и неговото инсталирање и расклопување мора да се преземат од страна на еден професионален тим кој го доби квалификацискиот сертификат за разделување издаден од изградбата. Министерство, и операцијата и операцијата на квалификуваните професионалци.


Чекори за инсталација и претпазливи за сопствено подигање на материјали

Подготвување за инсталирање на прилагодените материјали: 1. Внимателно компликирајте специјалниот градежен план за инсталирање и изградба на товарното подигнување, и обезбеди технички упатства за безбедност на инсталаторот;


Добар цена и квалитетни материјали за претпазливи

Добар цена и квалитетен материјал мора да биде посветен на посветен авион, со сертификат. Биди запознаен со техничката изведба на опремата, да можеш да ги контролираш оперативните процедури, и носи заштитна опрема кога работиш.


Главни карактеристики на материјалните производи

Овој вид на материјалното подигнување има помалку услови за типовите и карактеристиките на материјалите.


Како да користат најдобри градители безбедно подигат

Повеќето луѓе не ја знаат важноста на изградбата на подигање со избалансирана и стабилна платформа. Стандардниот најдобар градежник е малку слаб и лесно да се падне и да се распаѓа во било која област околу куќатаBeware of ефтин. модели со изградба на метална рамка


Кои се стандардите за безбедносна инспекција за градежната дигалка?

градежна дигалка се нарекуваат и градежни лифтови. Општо земено, тоа се однесува на транспортно возило кое вертикално превезува пешаци или градежни материјали на градилиштата. Вкупниот број на градежни лифтови во светот надминува 8 милиони, што е најкористениот вертикален превоз на луѓе и стоки во современата градежна индустрија.


Како претпријатијата да изберат најдобри градежници

Повеќето компании избираат најдобри градители затоа што имаат најголем искуство и знаат како да работат со професионалните снабдувачи и други производители.


Гледај Повеќе