RóLUNK

Az 1997 márciusában alapított Guangdong Yuhuaxing Construction Machinery Manufacture Co., Ltd. egy k+f-re szakosodott magánvállalkozás, amely építőipari gépek tervezésére, gyártására, értékesítésére és lízingelésére specializálódott. Székhelye machong város dongguan, ez a tanács egység dekoráció és légi munka gépek Branch of China Engineering Machinery Industry Association és tagja Guangdong Standardization Association, elsősorban termelő építő emelő, árboc mászó munka platform, superdeck rakodási platform, ideiglenes felfüggesztett platform, épület karbantartási egység stb. Figyelembe termék eladása és lízing, mint az alapvető piaci stratégia, a cég hatékonyan épített "Yuhuaxing", és feltéve, állandó cash flow. Egyrészt a függetlenfejlesztésű építőemelőt, árbocmásó munkaplatformot, a szuperfedélzetbetöltési platformot, a felfüggesztett platformot és más szabványosítási termékeket Németországba, Svédországba, Ausztráliába, Malajziába, Szingapúrba, Indiába stb.; másrészt, ez energikusan bővíti lízing üzleti építő emelő, superdeck rakodási platform, felfüggesztett platform és egyéb termékek. Eddig guangzhoui, pekingi, sanghaji és stb. Emellett az ügyfelek különböző igényei szerint cégünk aktívan fejleszti az épületkarbantartási rendszer, az acél alumínium zsaluzás és más nem szabványos épületgépek és fém alkatrészek tervezését, gyártását, értékesítését és egyéb üzleti tevékenységét. A kiváló minőségű technológiai menedzsment csapat és az első osztályú gyártó és felderítő berendezések jó alapot teremtettek a vállalat folyamatos fejlődéséhez. A technológiai és irányítási személyzet, köztük sok vezető mérnökök, főiskolai diplomával vagy annál magasabb, és a képzett munkavállalók többnyire szakiskolai diplomát vagy annál magasabb. A vállalat több mint 200 általános és speciális gyártóberendezéssel és több mint 300 mérőműszersel rendelkezik a detektáláshoz. A vállalat 2002-ben teljesítette az ISO9001 minőségirányítási rendszer tanúsítását, amely megbízható garanciát nyújt az irányítási rendszerre és a termékminőségre. A Yuhuaxing aggodalomra követelmények a modern városépítése, és arra törekszenek, hogy a termékek a fejlett technológia és a racionális ár, ellátják a jó technikai támogatást és a pre-és értékesítés utáni szolgáltatást az ügyfelek számára. Reméljük, hogy hozzon létre szép jövőt az ügyfelekkel.

mutass többet

SAJTóSZOBA

Mi a különbség az egyetlen és dupla ketrecek között a kínai építők emelő

Mint mindannyian tudjuk, a kínai építők emelője nagy kényelmet hozott az építőiparnak a saját előnyei miatt, mint a kényelmes telepítés, a széles körű használat és a kis lábnyom.

2021-09-03 mutass többet

Az anyagemelő gyártók megtanítják, hogyan kell biztonságosan működtetni a kínai anyagemelőt

A kínai anyagemelőnek kettős célú liftnek kell lennie, és telepítését és szétszerelését egy szakmai csapatnak kell elvégeznie, aki megkapta az építőipari közigazgatási osztály által kiadott szétszerelési képesítési bizonyítványt, és a művelet és üzemeltetés a képzett szakemberek.

2021-09-10 mutass többet

Telepítési lépések és óvintézkedések testreszabott anyag emelő

Előkészületek a testreszabott anyagemelő telepítésére: 1. gondosan összeállít egy speciális építési tervet a teheremelő telepítéséhez és építéséhez, és biztosítsa a biztonsági műszaki utasításokat a telepítőnek;

2021-09-10 mutass többet

Jó ár és minőségi anyag emelő telepítési óvintézkedések

A jó ár és a minőségi anyag emelő kell szentelt egy dedikált sík, egy tanúsítvány, ismeri a technikai teljesítmény a berendezés, képes legyen elsajátítani a emelő működési eljárások, és a munka során védőfelszerelést viselnek.

2021-09-09 mutass többet

Fő jellemzői az anyag emelő termékek

Ez a fajta anyag emelő kevesebb követelmény az anyagok típusaira és jellemzőire.

2021-09-09 mutass többet

Hogyan kell használni a legjobb építők emelő biztonságosan

A legtöbb ember nem ismeri a kiegyensúlyozott és stabil platformon álló emelők építésének fontosságát. A standard legjobb építők emelő egy kicsit gyenge és könnyen leesik, és lebontják minden területen körül a háztartási eszközök olcsó modellek fém keret konstrukció

2021-09-08 mutass többet

Melyek az építőipari emelők biztonsági ellenőrzési szabványai?

építőipari emelők is nevezik építőipari liftek. Általában olyan szállítójárműre utal, amely függőlegesen szállítja a gyalogosokat vagy építőanyagokat az építkezéseken. Az építési felvonók száma a világon meghaladja a 8 milliót, ami a leggyakrabban használt vertikális szállítás a kortárs építőiparban.

2020-12-03 mutass többet

Hogyan kell a vállalatok választani a legjobb építők emelő

A legtöbb cég úgy dönt, a legjobb építők emelő, mert a legtöbb tapasztalattal rendelkeznek, és tudják, hogyan kell dolgozni a professzionális beszállítókkal és más gyártókkal.

2021-09-08 mutass többet

mutass többet