Πληροφορίες για τη

Guangdong Yuhuaxing Κατασκευή Μηχανημάτων Κατασκευής Co, Ltd, ιδρύθηκε το Μάρτιο του 1997, είναι μια ιδιωτική επιχείρηση που ειδικεύεται στην Ε & Α, το σχεδιασμό, την κατασκευή, την πώληση και τη μίσθωση των μηχανημάτων κατασκευής. Με έδρα στην πόλη machong dongguan, είναι η μονάδα συμβουλίου της διακόσμησης και του εναέριου κλάδου μηχανημάτων εργασίας της ένωσης βιομηχανίας μηχανημάτων εφαρμοσμένης μηχανικής της Κίνας και ενός μέλους της ένωσης τυποποίησης Guangdong, που παράγει κυρίως τον ανελκυστήρα οικοδόμων, την αναρριχητική πλατφόρμα εργασίας ιστών, την πλατφόρμα φόρτωσης superdeck, την προσωρινή ανασταλμένη πλατφόρμα, τη μονάδα συντήρησης κτηρίου κ.λπ. Λαμβάνοντας την πώληση των προϊόντων και τη μίσθωση ως βασική στρατηγική της αγοράς, η εταιρεία έχει χτίσει αποτελεσματικά "Yuhuaxing" και παρείχε σταθερή ταμειακή ροή. Από τη μία πλευρά, ωθεί τον ανεξάρτητα αναπτυγμένο ανελκυστήρα οικοδόμων, την πλατφόρμα εργασίας αναρρίχησης ιστών, την πλατφόρμα φόρτωσης superdeck, την ανασταλμένη πλατφόρμα και άλλα προϊόντα τυποποίησης στη Γερμανία, τη Σουηδία, την Αυστραλία, τη Μαλαισία, τη Σιγκαπούρη, την Ινδία, κ.λπ.; από την άλλη πλευρά, επεκτείνει δυναμικά την επιχείρηση χρηματοδοτικής μίσθωσης του ανελκυστήρα οικοδόμων, της πλατφόρμας φόρτωσης superdeck, της ανασταλμένης πλατφόρμας και άλλων προϊόντων. Μέχρι τώρα, έχουμε καθιερώσει τα υποκαταστήματα χρηματοδοτικής μίσθωσης σε Guangzhou, Πεκίνο, Σαγκάη και κ.λπ. Εκτός αυτού, σύμφωνα με τις διαφορετικές απαιτήσεις των πελατών, η επιχείρησή μας αναπτύσσει ενεργά το σχέδιο, την παραγωγή, την πώληση και άλλη επιχείρηση του συστήματος συντήρησης κτηρίου, του παραθυρόφυλλου αργιλίου χάλυβα και άλλων μη τυποποιημένων μηχανημάτων οικοδόμησης και των μερών μετάλλων. Η υψηλής ποιότητας ομάδα τεχνολογικής διαχείρισης και ο εξοπλισμός πρώτης κατηγορίας παραγωγής και ανίχνευσης θέτουν τα θεμέλια για τη σταθερή ανάπτυξη της εταιρείας. Η τεχνολογία και το διοικητικό προσωπικό της, συμπεριλαμβανομένων πολλών ανώτερων μηχανικών, έχουν πτυχίο κολεγίου ή παραπάνω, και ειδικευμένοι εργαζόμενοι έχουν ως επί το πλείστον επαγγελματικό πτυχίο σχολείου ή παραπάνω. Η εταιρεία διαθέτει επίσης πάνω από 200 γενικά και ειδικά μηχανήματα παραγωγής και πάνω από 300 όργανα μέτρησης για ανίχνευση. Η εταιρεία πέρασε την πιστοποίηση του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας ISO9001 το 2002, παρέχοντας αξιόπιστη εγγύηση για το σύστημα διαχείρισης και την ποιότητα των προϊόντων. Yuhuaxing μας απαιτήσεις ανησυχία της σύγχρονης κατασκευής της πόλης και προσπαθούν να παρέχουν τα προϊόντα με προηγμένη τεχνολογία και ορθολογική τιμή, παρέχουν καλή τεχνική υποστήριξη και προ και μετά την πώληση υπηρεσία για τους πελάτες. Ελπίζουμε να δημιουργήσουμε όμορφο μέλλον με τους πελάτες.

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενιαίων και διπλών κλουβιών σε κατασκευαστές της Κίνας

Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι κινέζικοι κατασκευαστές έφεραν μεγάλη ευκολία στην κατασκευαστική βιομηχανία λόγω των δικών της πλεονεκτημάτων, όπως η βολική εγκατάσταση, ευρεία χρήση και μικρό αποτύπωμα.


Οι κατασκευαστές ανυψωτή υλικών σας διδάσκουν πώς να χειρίζεστε πορσελάνες υλικό με ασφάλεια

Ο ανυψωτήρας πορσελάνης πρέπει να είναι ανελκυστήρα διπλής χρήσης, και η εγκατάσταση και η αποσυναρμολόγησή της πρέπει να πραγματοποιείται από επαγγελματική ομάδα που έχει αποκτήσει το πιστοποιητικό προσόν αποσυναρμολόγησης που εκδίδεται από την κατασκευή διοικητική υπηρεσία, και η λειτουργία και η λειτουργία των ειδικευμένων επαγγελματιών.


Στάδια εγκατάστασης και προφυλάξεις για προσαρμοσμένα ανυψωμένα υλικά

1. Καταρτίστε προσεκτικά ένα ειδικό σχέδιο κατασκευής για την εγκατάσταση και κατασκευή του ανυψωτή φορτίου, και παρέχουν τεχνικές οδηγίες ασφάλειας στον εγκαταστάτη·


Προφυλάξεις εγκατάστασης καλής τιμής και ποιότητας υλικών

Η καλή τιμή και ποιοτική ανύψωση υλικών πρέπει να είναι αφιερωμένη σε ειδικό αεροπλάνο, με πιστοποιητικό, να είναι εξοικειωμένοι με τις τεχνικές επιδόσεις του εξοπλισμού, να είναι σε θέση να ελέγχει τις διαδικασίες λειτουργίας του ανυψωτή, και να φορούν προστατευτικό εξοπλισμό κατά την εργασία.


Κύρια χαρακτηριστικά των προϊόντων ανύψωσης υλικών

Αυτός ο τύπος ανυψωτήρας υλικών έχει λιγότερες απαιτήσεις για τους τύπους και τα χαρακτηριστικά των υλικών.


Πώς να χρησιμοποιήσετε οι καλύτεροι οικοδόμοι ανυψώνουν με ασφάλεια

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν τη σημασία της κατασκευής ανυψωμάτων με μια ισορροπημένη και σταθερή πλατφόρμα. Ένα πρότυπο καλύτερο οικοδόμοι ανυψώνεται είναι λίγο αδύναμο και εύκολο να πέσει πάνω και να σπάσει σε οποιαδήποτε περιοχή γύρω από το σπίτιΠροσοχή του φθηνών μοντέλα με μεταλλικό πλαίσιο


Ποια είναι τα πρότυπα επιθεώρησης ασφαλείας για τον ανελκυστήρα κατασκευής;

ο ανελκυστήρας κατασκευής καλείται επίσης ανελκυστήρες κατασκευής. Γενικά, αναφέρεται σε ένα όχημα μεταφορών που μεταφέρει κάθετα τους πεζούς ή τα οικοδομικά υλικά στα εργοτάξια. Ο συνολικός αριθμός των ανελκυστήρων κατασκευής στον κόσμο υπερβαίνει τα 8 εκατομμύρια, που είναι η πιο χρησιμοποιούμενη κάθετη μεταφορά ανθρώπων και αγαθών στη σύγχρονη κατασκευαστική βιομηχανία.


Πώς θα πρέπει οι εταιρείες να επιλέξουν καλύτερα οικοδόμοι ανυψώνει

Οι περισσότερες εταιρείες επιλέγουν καλύτερα οικοδόμοι ανυψώνονται επειδή έχουν την περισσότερη εμπειρία και ξέρουν πώς να συνεργαστούν με επαγγελματίες προμηθευτές και άλλους κατασκευαστές.


Δείτε περισσότερα