OM OS

Guangdong Yuhuaxing Construction Machinery Manufacture Co, Ltd, etableret i marts 1997, er en privat virksomhed med speciale i F & U, design, fremstilling, salg og leasing af entreprenørmaskiner. Med hovedkvarter i machong byen Dongguan, er det rådet enhed dekoration og aerial work machinery afdeling af Kina Engineering Machinery Industry Association og et medlem af Guangdong Standardisering Association, hovedsagelig producerer bygherre hejseværk, mast klatring arbejdsplatform, superdeck lastning platform, midlertidig suspenderet platform, bygning vedligeholdelse enhed osv. Under produkt salg og leasing som den grundlæggende markedsstrategi, har virksomheden effektivt bygget "Yuhuaxing" og forudsat stabil cash flow. På den ene side skubber det uafhængigt udviklede bygherrehejs, masteklatringsarbejdsplatform, superdeck loading platform, suspenderet platform og andre standardiseringsprodukter til Tyskland, Sverige, Australien, Malaysia, Singapore, Indien osv.; på den anden side, det energisk udvider leasing forretning bygherre hejse, superdeck loading platform, suspenderet platform og andre produkter. Indtil nu har vi etableret leasing filialer i Guangzhou, Beijing, Shanghai og etc. Udover, i henhold til de forskellige krav fra kunder, vores virksomhed aktivt udvikler design, produktion, salg og andre forretninger med bygning vedligeholdelsessystem, stål aluminium forskalling og andre ikke-standard bygning maskiner og metaldele. Høj kvalitet teknologisk ledelsesteam og førsteklasses produktion og detektionsudstyr lægge et godt fundament for den stadige udvikling af virksomheden. Dens teknologi og ledelse personale, herunder mange ledende ingeniører, har college grad eller derover, og faglærte arbejdere for det meste har erhvervsskole grad eller derover. Virksomheden har også over 200 generelle og specielle produktionsudstyr og over 300 måleinstrumenter til detektion. Virksomheden bestod certificeringen af ISO9001 Quality Management System i 2002, hvilket giver pålidelig garanti for ledelsessystemet og produktkvaliteten. Vores Yuhuaxing bekymring krav moderne by byggeri og stræbe efter at give produkter med avanceret teknologi og rationel pris, give god teknisk support og før og eftersalgsservice for kunderne. Vi håber at skabe en smuk fremtid med kunderne.

Se mere

NYHEDER

Hvad er forskellen mellem enkelt og dobbelt bure i porcelænsbyggere hejser

Som vi alle ved, har Kina bygherrer hejst bragt stor bekvemmelighed for byggeindustrien i kraft af sine egne fordele såsom bekvem installation, bred brug og lille fodaftryk.

2021-09-03 Se mere

Materialehjælp fabrikanterne lærer dig at drive porcelænsmateriale hejse sikkert

Kinematerialehjælpen skal være en elevator med dobbelt formål. og installationen og demonteringen skal foretages af et fagligt team, der har fået det certifikat for demontering, der er udstedt af bygge- og anlægsarbejden administrative myndigheder og de kvalificerede fagfolks drift og drift.

2021-09-10 Se mere

Installationstrin og forholdsregler for tilpasset materiale hejse

Forberedelser til installation af tilpasset materialelove: 1. Forsigtigt udarbejde en særlig konstruktionsplan for installation og konstruktion af lasthejse og give installatøren tekniske sikkerhedsanvisninger

2021-09-10 Se mere

Forholdsregler for god pris og kvalitet materiale hejse installationer

Den gode pris og kvalitetsmateriale hejsning skal være dedikeret til et dedikeret fly med et certifikat, være kendt med udstyrets tekniske ydeevne, kunne beherske driftsprocedurerne for hejser og bære beskyttelsesudstyr, når du arbejder.

2021-09-09 Se mere

Hovedtrækkene ved materiale hejseprodukter

Denne type materialelojse har færre krav til materialernes typer og egenskaber.

2021-09-09 Se mere

Sådan bruges Bedste bygherrer hejse sikkert

De fleste mennesker kender ikke betydningen af at bygge hejseværker med en afbalanceret og stabil platform. En standard bedste bygherrer hejse er lidt svag og let at falde over og bryde ned i ethvert område omkring huset. modeller med metalramme konstruktion

2021-09-08 Se mere

Hvad er sikkerhedsinspektionsstandarderne for konstruktionshejs?

byggeri hejse også kaldes byggeri elevatorer. Generelt henviser det til et transportkøretøj, der vertikalt transporterer fodgængere eller byggematerialer på byggepladser. Det samlede antal byggeri elevatorer i verden overstiger 8 millioner, hvilket er den mest anvendte vertikale transport af mennesker og varer i den moderne byggebranchen.

2020-12-03 Se mere

Hvordan skal virksomheder vælge Bedste bygherre hejser

De fleste virksomheder vælger de bedste bygherrer hejse, fordi de har mest erfaring og ved, hvordan man arbejder med professionelle leverandører og andre producenter.

2021-09-08 Se mere

Se mere