за нас

Guangdong Yuhuaxing строителни машини Производство Ко ООД, създадена през март 1997 г., е частно предприятие, специализирано в R & D, проектиране, производство, продажба и лизинг на строителни машини. Със седалище в град machong dongguan, това е съвет единица на декорация и въздушни работни машини клон на Китай Инженерни машини Industry асоциация и член на Асоциацията за стандартизация Гуандун, главно производство строителен подемник, мачтови услуги за катерене платформа, платформа супердектова товарене, временна окачена платформа, строителна поддръжка единица и т.н. Като се продава продукт и лизинг като основна пазарна стратегия, компанията ефективно е изградила "Yuhuaxing" и осигурява стабилен паричен поток. От една страна, тя избутва независимо разработен строителен подемник, мачтова работа платформа за катерене, платформа за товарене на супердек, окачен платформа и други продукти за стандартизация в Германия, Швеция, Австралия, Малайзия, Сингапур, Индия и др.; От друга страна, той енергично разширява лизинговия бизнес на строителен подемник, платформа за товарене супердек, окачена платформа и други продукти. Досега сме установили клонове на лизинг в Гуанджоу, Пекин, Шанхай и др. Освен това, според различните изисквания на клиентите, нашата компания активно развива проектиране, производство, продажба и друг бизнес на система за поддръжка на сгради, стомана алуминиева щори и други нестандартни строителни машини и метални части. Висококачественият екип за управление на технологиите и първокласното оборудване за производство и откриване на първокачествени материали са добра основа за стабилното развитие на компанията. Нейните технологии и управленски персонал, включително много старши инженери, имат колеж степен или над, и квалифицирани работници предимно имат професионално образование или повече. Фирмата разполага и с над 200 общо и специално производствено оборудване и над 300 измервателни уреди за детекция. Компанията премина през сертифицирането на ISO9001 Система за управление на качеството през 2002 г., като осигурява надеждна гаранция за системата за управление и качеството на продукта. Нашият Yuhuaxing загриженост изисквания на съвременния град строителство и се стреми да предостави продукти с модерна технология и рационална цена, предоставят добра техническа поддръжка и преди и следпродажбено обслужване за клиенти. Надяваме се да създадем красиво бъдеще с клиентите.

Виж повече

новини

Каква е разликата между единични и двойни клетки в китай строители подемник

Както всички знаем, китай строители подемник донесе голямо удобство за строителната индустрия по силата на собствените си предимства като удобна инсталация, широка употреба и малък отпечатък.


Производителите на материални подемници ви учат как да работите безопасно с китай

Китай материал повдигач трябва да бъде с двойно предназначение асансьор, и неговото инсталиране и демонтаж трябва да бъдат предприети от професионален екип, който е получил демонтаж сертификат за квалификация, издаден от строителния административен отдел, и работата и работата на квалифицираните професионалисти.


Инсталационни стъпки и предпазни мерки за персонализирани материални подемници

Подготовка за инсталиране на персонализиран материален подемник: 1. внимателно съставете специален строителен план за монтаж и изграждане на товарния подемник и предоставете технически инструкции за безопасност на инсталатора;


Добра цена и качество материал повдигач инсталация предпазни мерки

Добрата цена и качеството на материалните подемници трябва да бъдат посветени на специален самолет, с сертификат, да бъдат запознати с техническите характеристики на оборудването, да могат да овладеят процедурите за работа на подемника, и носете защитни средства при работа.


Основни характеристики на материалните продукти за подемник

Този тип материален подемник има по-малко изисквания към видовете и характеристиките на материалите.


Как да използвате най-добрите строители подемник безопасно

Повечето хора не знаят значението на изграждането на подемници с балансирана и стабилна платформа. Стандартен най-добрите строители повдигач е малко слаб и лесно да падне и да се разпадне във всяка област около домакинствата на евтини модели с метална конструкция рамка


Какви са стандартите за проверка на безопасността на строителната подемна конструкция?

строителен подемник се наричат строителни асансьори. Като цяло, това се отнася за транспортно средство, което вертикално превозва пешеходци или строителни материали на строителни обекти. Общият брой на строителните асансьори в света надхвърля 8 милиона, което е най-използвания вертикален транспорт на хора и стоки в съвременната строителна индустрия.


Как фирмите трябва да изберат най-добрите строители повдигач

Повечето компании избират най-добрите строители повдигач, защото те имат най-голям опит и знаят как да работят с професионални доставчици и други производители.


Виж повече